Claudia Romani kuvasi itseään suihkussa – julkaisi kuvat verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hänet nähdään suihkussa.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar poseeraa tuoreella somevideollaan yllättäen suihkussa, jossa hän on jostain syystä kuvannut itseään. Claudialla on bikinit yllään, mutta esimerkiksi takapuolesta ne peittävät vain murto-osan. Viime aikoina Romani on esitellyt somessa enemmän takapuoltaan kuin kasvojaan.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.