Festarikatastrofi Belgiassa – Vestiville keskeytettiin jo ensimmäisenä päivänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Belgian Lommeliin suunniteltujen Vestiville-festivaalien lavalle oli määrä nousta maailmanluokan tähtiä, kuten Cardi B, Migos ja ASAP Rocky. Tapahtumasta tuli kuitenkin todellinen fiasko, ja sitä on verrattu pahamaineiseen Fyre-katastrofifestivaaliin.

Kolmipäiväisiksi tarkoitettu Vestiville keskeytettiin Lommelin kaupunginjohtajan päätöksestä jo ensimmäisenä päivänä. Syynä olivat turvallisuusongelmat jotka kävivät ilmi räppäri ASAP Rockyn peruttua esiintymisensä.

– Esiintyjien ja yleisön turvallisuutta ei voitu taata, tapahtuman järjestäjät tiedottivat.

Tapahtuman yllättävä peruuntuminen herätti pettymystä ja raivoa etenkin ulkomailta, kuten Iso-Britanniasta paikalle saapuneiden keskuudessa. Vestivillen järjestäjien mukaan he neuvottelevat parhaillaan yhteistyökumppanien kanssa siitä, voidaanko lippujen hinnat korvata pettyneille festivaalivieraille.