Izabel Goulartin bikinivartalo kuin taivaan lahja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Isabel on nyt julkaissut itsestään kuvia, jotka ovat kuin suoraan bikinien mainoskatalogista. Kuvissa Goulart nähdään oransseissa bikineissä muun muassa palvomassa aurinkoa viettelevästi ja hyppäämällä pää edellä uima-altaaseen. Kuvat on ikuistettu Kreikassa Mykonosin lomasaarella, jossa supermalli viettää parhaillaan kesälomaansa.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.