Jordyn Woods on tulevaisuuden kohukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityperheen kuopuksen Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods sai kenkää koko Kardashianien suvun lähipiiristä vehdattuaan Khloe Kardashianin miehen kanssa. Woods oli asunut Kylie Jennerin hulppeassa vierastalossa nauttien ystävänsä tarjoamista ylellisyyksistä. Lisäksi 21-vuotiaan kurvittaren kerrottiin suudelleen Tristan Thompsonin kanssa.

View this post on Instagram

calm&patient bathing suit @iconswim

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Nyt Woods on esitellyt uhkeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa poseeraamalla antoisissa kuvissa, joiden myötä hänen Instagram-seuraajiensa määrä on noussut jo yli kymmenen miljoonan.

View this post on Instagram

🎰

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Kardashianin perheen kanssa syntyneen kohun myötä luultiin, että Jordyn Woodsin taru julkisuuden parrasvaloissa olisi nopeasti ohi, mutta nyt näyttää käyvän toisin. Woods nimittäin kiinnitettiin taannoin tubettaja ja laulaja Justin Robertsin Way Too Much -musiikkivideon tähdeksi. Videolla esiintyvät naiset esittävät nukkeja, jotka pakenevat tehtaalta.