Isän ja vauvan keskustelutuokiosta viraalihitti – tätä tarkoittaa vuorovaikutus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videolle on kuvattu isän ja vauvan keskusteluhetki. Kaksikko istuu sohvalla ja höpöttelevät keskenään. Vaikka vauva ei osaa vielä puhua, on sen jokeltaminen aitoon jutusteluun verrattavissa olevaa.

Isä katsoo vauvaa silmiin hänelle puhuessaan. Vauva vastaa samalla tavalla takaisin. Molemmat elehtivät kehollaan ja käsillään sekä käyttävät erilaisia äänenpainoja juttelussa. Tämä jos mikä opettaa lapselle elämässä äärimmäisen tärkeitä vuorovaikutustaitoja.

Lapsi ja isä näyttävät nauttivan toistensa seurasta. Myös katsojat ovat ihastuneita videoon, sillä sitä on katsottu lähes 100.000 kertaa. Tämä kaksikko voisi perustaa oman videokanavan päivän aikana tapahtuvista puuhasteluistaan.