Lindsay Lohan juhlisti alastonkuvalla syntymäpäiväänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohanin uutisoitiin menettäneen taannoin paitsi Mykonos-yökerhonsa Kreikassa, myös sen arkea seuranneen realitysarjan. Nyt tähti on kuitenkin viettänyt syntymäpäiviään. Lohan juhlisti 33. syntymäpäiväänsä rohkealla Instagram-otoksella.

Kuvassa tähti poseeraa alastomana peilin edessä, peittäen jaloillaan intiimeimmät kohtansa. Disneyn teinitähtenä julkisuuteen noussut Lindsay Lohan teki 2000-luvun alussa nousujohdanteista uraa elokuvissa, kuten Mean Girls ja Perjantai on pahin.

Viime vuosina lähinnä realitysarjoista tuttu näyttelijä teki taannoin sopimuksen Casablanca Records -levy-yhtiön kanssa, tarkoituksenaan työstää uutta musiikkia.

View this post on Instagram

🎀 🎂

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

View this post on Instagram

🕶 supreme

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on