Mies kuoli Annabelle-kauhuelokuvan näytöksessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Thaimaan Pattayalla Annabelle Comes Home -elokuvaa katsomassa ollut 78-vuotias brittimies on löydetty kuolleena tuolistaan näytöksen jälkeen. Poliisi tutkii kuolinsyytä.

Mies oli mennyt yksin ostoskeskuksessa sijaitsevaan elokuvateatteriin, ja menehtynyt kesken näytöksen. Miehen vieressä ollut henkilö huomasi turistin olleen eloton. Ihmiset järkyttyivät, kun he tajusivat katsoneensa kauhuelokuvaa ruumis seuranaan.

Poliisit eivät epäile rikosta, mutta ovat aloittaneet kuolemansyyntutkinnan, Express-lehti uutisoi.

Annabelle Comes Home -elokuva kertoo Gary Deubermanin ohjaamana riivatun räsynuken päätyneen tunnettujen manaajien, Ed ja Lorraine Warrenin kotiin. Annabellen tarina pohjautuu osittain tositapahtumiin, sillä kirottu räsynukke on perinnetiedon mukaan aiheuttanut ongelmia omistajilleen. Siksi nukke on lukittu kaappiin.