Marika Fingerroosin bikinipeppu kuin kaksi jenkkifutista

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Takavuosien kohukaunotar on nyt esitellyt näyttävää bikinipeppuaan sosiaalisessa mediassa, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään makoilemassa auringossa vatsallaan. Kuvassa huomion varastaa julkkiskaunottaren näyttävä bikinipeppu, jonka paljaat pakarat voisivat tuoda mieleen timmit jenkkifutikset.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.