Marika Fingerroosin bikinipeppu kuin kaksi jenkkifutista

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö. Kelpaa ottaa arskaa, kuunnella musaa 🎶 tai lörpöttää kaverien kanssa 🎧 Sain testiin sudio regent kuulokkeet ja toimii. Taustamelunkin häivyttää, eli ps. Lapsiperheiden vanhemmat, näillä pääsee "pakoon" hälinää ja nää vielä näyttääkin kivemmilta, kuin perinteiset peltorit🤣 Parasta jotta saan tarjota seuraajilleni koodilla ➡️marikaf ⬅️ – 15% kaikista @sudio tuotteista.😘 -15% discount for all my followers of @sudio products by using code: marikaf ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #sudio #sudiomoments @sudio #summer #relaxed #sudioregent #vlog #finnishsummer

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Takavuosien kohukaunotar on nyt esitellyt näyttävää bikinipeppuaan sosiaalisessa mediassa, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään makoilemassa auringossa vatsallaan. Kuvassa huomion varastaa julkkiskaunottaren näyttävä bikinipeppu, jonka paljaat pakarat voisivat tuoda mieleen timmit jenkkifutikset.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.