Kissat ovat mestarikarkureita – video paljastaa huimat taidot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissoille tulee rakentaa taajama-alueelle asianmukaiset tarhat ulos, mikäli niille haluaa suoda ulkoilumahdollisuuden. Kissatarhat on kuitenkin rakennettava huolellisesti, sillä mirrit ovat mestarikarkureita.

Kissat kiipeilevät ketterästi, pomppivat korkealle ja mahtuvat ahtaista raoista. Netissä leviää viraalina video, jolla nähdään ketterästi verkkoaidan ylittävä kissanpentu. Lemmikki ylittää aidan parissa sekunnissa, mikä todistaa, että eläimen karkumatka ei ole aina omistajan huolimattomuudesta johtuvaa.

Kaikkien kissanomistajien tulee huolehtia lemmikkieläintensä asianmukaisesta turvallisuudesta ja hoidosta. Kissat on leikattava, mikäli vaarana on niiden pääsy luontoon. Tämä estää villikissapopulaatioiden syntymistä ja siten kissojen kodittomuutta ja turhaa lopettamista.