BB-Janita avoimena syövästään: ”Tää sota on vasta alussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen syöpään, jonka hän kuitenkin onnistui selättämään. Viime viikolla hän kertoi syövän kuitenkin palanneen, ja pian hänet jouduttiin kiidättämän sairaalaan eristyksiin muista potilaista.

Janina hälytettiin sairaalaan, koska veren hyytymiseen vaikuttavien trombosyyttien määrä oli lähellä nollaa. Sosiaalisessa mediassa Janita kertoo taistelunsa syöpää vastaan olevan kaikesta viime syksynä koetusta huolimatta vasta alussa.

– Tää sota on vasta alussa ja haluan tehdä kaiken oikein, arvostan ja rakastan elämää, en halua kuolla yhden typerän virheen takia. Tää koettelemus ravistelee mua joka suunnasta, multa alkoi usko ja toivo loppumaan jo kesken kun kuulin mun syövän uusiutuneen, mutta jälleen TE rakkaat E N K E L I N I ootte luoneet muhun USKOA, Janita kertoo seuraajilleen.

Janita kertoo olevansa taistelija ja soturi. Syöpähoidot aloitettiin saman tien uudelleen ja Janita myöntääkin meneillään olevan prosessin luonnollisesti pelottavan ja jännittävän häntä. Samalla hän kertoo kuitenkin pitävänsä hyvänä sitä, että hän on ehtinyt valmistella läheisensä tulevaan oli se sitten mitä tahansa.

– Olen saanut valmistella mun läheiset siihen, että tapahtuu mitä hyvänsä he ovat alkaneet käsittelemään asioita ja valmistautumaan myös mun hautaan saattamista, jos se päivä koittaisikin pian. On eri asia saada olla osana omaa poismenoa, kuin jos olisin kuollut esimerkiksi tapaturmaisesti äkillisesti, Janita kirjoittaa avoimena.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.