Kesäreissuun lasten kanssa? Muista pakata nämä tavarat mukaan

Matkailu · Terhi Piiroinen

Olipa kyseessä huvipuistovierailu tai piknik kotikaupungin uimarannalle, kannattaa lapsiperheen kanssa muistaa muutaman pakollisen tarvikkeen pakkaaminen. Siten voi ennakoida ja helpottaa selviytymistä sotkuista ja tapaturmista.

Vanhemmat pakkaavat usein kesäreissuille tottuneesti mukaansa juomapullot, eväät, aurinkovoiteet ja päähineet. Lapsiperheiden kanssa matkustaessa on kuitenkin hyvä muistaa myös kosteuspyyhkeet, ensiapulaukku ja matkan ajaksi annettavat viihdykkeet, kuten kirjat, kynät ja lehtiöt.

Apteekeissa ja kosmetiikkakaupoissa jaetaan usein ilmaisia näytteitä, jotka sopivat erinomaisesti kesäreissuun mukaan otettavaksi. Kannattaa myös pakata mukaan ulkoilma-aktiviteetteihin sopivaa välineistöä, kuten palloja ja saippuakuplia, PureWow vinkkaa.