Crossfit-vaari täytti 80 vuotta – juhli syntymäpäiviään ultimaalisella treenillä

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen 80-vuotias Jacinto Bonilla on hurahtanut crossfit-urheilulajiin. Kuntoilua rakastava tervaskanto näyttää mallia, että ikä ei ole este intensiiviselle treenaamiselle.

Mies kehuu crossfitin sopivan hänelle erinomaisesti siksi, että sen liikesarjat vaihtuvat jatkuvasti. Hän ei koskaan tiedä seuraavan harjoituksen ohjelmaa, eikä hän myöskään kyllästy lajiin. Huomattavasti itseään nuorempien kanssa treenaava vanhus on elämänsä kunnossa. Syntymäpäivän kohokohta on toteuttaa treeni, jossa on yhtä monta toistoa kuin hänellä on vuosia.

Hän on ollut aina urheilullinen, mutta diagnoosi eturauhassyövästä keskeytti kuntoilun hetkeksi. Nyt hän näyttää lapsenlapsilleen mallia treenaamisesta ja on oman kuntosalinsa kirkkaasti loistava tähti.