Läpinäkyvät bikinit tulevat – näitä ei moni uskalla pukea rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimaailmassa muoti ei ole muuttunut kovin merkittävästi vuosien varrella, sillä lähinnä niiden koko ja kuosit ovat vaihdelleet. Nyt on kuitenkin esitelty todella erikoinen uutuus, kun muotiyhtiö Cult Gaia ja suunnittelija Adriana Degreas ovat esitelleet pääosin läpinäkyvät The Shalese -bikinit.

View this post on Instagram

🧿

A post shared by Camila Guper (@camilaguper) on

Todella poikkeuksellinen bikiniasu näyttää hieman etäämmältä siltä, että sen kantajalla olisi vain pieni tumma raita intiimipaikkojen peittona. Muilta osin bikinien yläosat ovat läpinäkyvää muovia. The Shalese lienee asuvalinta, jota ei Suomen uimarannoilla tulla kovin usein näkemään, sillä se ei jätä naisvartalosta juurikaan mielikuvituksen varaan.

Kovin edulliset nämä paljastavat bikinit eivät ole, sillä niiden hinta on noin 500 euroa. Bikinien suunnittelija Adriana Degreas on aiemminkin kohahduttanut erikoisilla asuillaan, sillä aiemmin hänen bikineissään on nähty sekä jättimäiset huulet että kädet.