Tummaihoiseksi muuttunut Martina esitteli maailman suurimmat rinnat – suunnitelmat järkyttävät ihmisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big on saanut poveensa uudet implantit, joissa on nyt 6,3 litraa täytettä per rinta. Implantit on kuitenkin valmistettu hänelle mittatilaustyönä ja molempiin mahtuu täytettä huimat 20 litraa. Tämä tarkoittaa sitä, että Martinalle voisi saada maailman suurimmat rinnat.

This Morning -ohjelmassa käynyt Martina Big sanoi, että hänen pääasiallinen tavoitteensa on saada maailman suurimmat rinnat. Se ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, sillä rintoihin lisätään nestettä pikkuhiljaa. Martinan on treenattava ylävartalonsa lihaksia, että hän pystyy kantamaan järisyttävän nestemäärän rintojensa sisällä.

This Morning -ohjelman juontajat, Philip Schofield ja Holly Willoughby, olivat tuoneet studioon havainnoillistavat kanisterit vettä kuvastamaan määrää, mitä Martina Big haluaisi povessaan kantaa. Nainen jaksoi hädin tuskin nostaa määrää käsillään, joten olisi ihme, että hän pystyisi kannattelemaan samanlaista satsia rinnoissaan. Tummaihoiseksi muuttunut Martina Big kuitenkin vakuutti, että lihaskuntoharjoittelulla hän pystyy toteuttamaan haaveensa.