Raju maanjäristys iski tubettajan videolla – kaaos tallentui katsojille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaliforniassa on ollut viime päivinä maanjäristyksiä, joista voimakkain oli 7,1 magnitudia. Ali J -niminen neitokainen kuvasi uusinta meikkivideotaan Youtubeen juuri maanjäristyksen aikaan. Meikkaus ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Äitinsä huulipunaa käyttänyt videobloggaaja oli näyttämässä mallia, kuinka punainen väri asettuisi kauniisti huulten ympärille. Voimakas maanjäristys aiheutti sen, että koko asunto tärisi hurjasti ja naisen huulipunat menivät poskille. Vaikka video on huvittava, oli järistys vaarallinen.

Kaliforniaa ravistelleet maanjäristykset aiheuttivat runsaasti vahinkoa. Tiedossa ei kuitenkaan ole ihmisuhreja. Sen takia syttyi tulipaloja ja teitä jouduttiin sulkemaan. Maanjäristys on voimakkain 20 vuoteen, CBS News uutisoi.