Räikköset perhelomalla Suomessa – kuvissa eleganssia ja hurjaa vauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kimi Räikkösen perhe on viettänyt muutaman päivän Suomessa, ja perheenäiti Minttu Räikkönen julkaisi sosiaalisessa mediassa minilomasta hienon kuvasarjan. Sen perusteella reissuun mahtui runsaasti niin eleganssia kuin vauhtiakin – useilla eri menopeleillä.

View this post on Instagram

Such a lovely few days in Finland❤️ @kimimatiasraikkonen

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on

Vauhdikkaan perheen menosta nähdään kuvissa muun muassa perheen Robin-poika auton ratissa ja perheen Rianna-tytär veneen ratissa. Molemmat tietenkin isänsä sylissä. Lisäksi Robin nähdään myös pienen crossimopon päällä asianmukaisissa varusteissa, ja pikkumiehen vauhti tuskin jää isästään saman ikäisenä. Kimi julkaisi hurjasta menosta myös videon.

Perhe osallistui myös ristiäisiin, jonne koko nelikko pukeutui tyylikkäästi. Varsinkin Minttu Räikkönen osoitti jälleen kerran pettämätöntä eleganssia, joka hakee vertaistaan myös maailmalta.

View this post on Instagram

Next generation.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on