Seksiakti Behemothin keikalla – poskihoitoa keskellä pittiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Black metal -yhtye Behemoth esiintyi äskettäin tanskalaisella Roskilden festivaalilla. Yhtyeen keulahahmo Nergal on jakanut tunnelmavideon keikalta. Taltioinnilla on fanipariskunta eroottisissa tunnelmissa.

Adam Nergal Darski kirjoittaa Instagramissa nähneensä paljon elämänsä aikana, mutta Roskildessa on ikuistettu yksi ikimuistoisimmista keikkahetkistä. Hän kertoo, että ei ole ikinä nähnyt koko 30-vuotisen uransa aikana, että pariskunta äityy seksiaktiin keskellä pittiä. Hän kertoo, että nainen oli antanut miehelle suuseksiä noin 5-10 minuuttia.

Sekä nainen että mies olivat olleet yläosa paljaana ilman paitaa. Mies oli silminnähden nauttinut hetkestä, ja laulanut Behemothin mukana samalla kun nainen oli antanut hänelle poskihoitoa. Behemoth on esiintynyt tänä kesänä myös suomalaisilla festivaaleilla.

View this post on Instagram

Well, I’m no veteran but I’ve seen things. I’ve seen a lot… yesterday we wrapped up a festival season at the legendary Roskilde Festival in Denmark. The show was really good, pretty tight and with a passionate response from local viking squad. I’m happy to see ANY reaction to our music really. I’m good with anything but indifference. I’m ok with a lil dose of violence, people throwing pieces of their wardrobe, ppl flipping me off, bulling me, girls showing titties… it’s ALL good! But in my almost 30 year carieer I’ve NEVER seen a couple making out right in front of stage in the epicenter of the fuckin’ pit! Holy shit! Half naked lady was kneeling in front of half naked dude blowing him for good 5-10 minutes while he was raising fists and singing along to our love songs! How cool is that hm?!? It feels good to know that Behemoth is corrupting legions on soooo many levels! LOVE IS THE LAW, DEPRAVATION LEVEL PRO 😉 @devilutiondk

A post shared by Adam Nergal Darski (@nergal69) on