Sophia Stallone on bikinihottis – lomakuvat kertovat tuhat sanaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 22-vuotias Sophia on jo aloittanut malliuransa.

View this post on Instagram

hydration station

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Nyt Sophia Stallone nähdään esittelemässä upeaa mallinmitat täyttävää bikinivartaloaan perhelomalla huvijahdilla. Hän rentoutui auringossa muun muassa kirjaa lukemalla.

View this post on Instagram

day six, second book

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

View this post on Instagram

don’t forget spf kids

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.