Suomipop Festivaali viikonloppuna Oulussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomipop Festivaali alkaa Oulun Kuusisaaressa ensi torstaina 11. heinäkuuta. Kolmen päivän aikana lavalla nähdään lähes kolmekymmentä eturivin kotimaista artistia ja yhtyettä. Esiintymässä ovat muun muassa Bomfunk Mc’s, Lauri Tähkä, Sanni, Ellinoora, Juha Tapio, Kaija Koo ja Apulanta.

– Suomipop Festivaali sai viime vuonna loistavan vastaanoton ja olemme siitä erittäin otettuja. Lavalla nähdään tänäkin vuonna kolmen päivän ajan Suomen suurimpia kotimaisia tähtiä. Tällaista tähtikimaraa saadaan samaan aikaan samaan paikkaan vain harvoin, tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen kommentoi.

Kahden lavan lisäksi ohjelmaa on koko festivaalialueella. Uutuutena tarjolla on skumppajooga by Pop Up Yoga, joka toteutuu Kuusisaaren rantamaisemissa. Juoma on vapaavalintainen ja omakustanteinen. Taikuri-illusionisti Henri Kemppainen tekee paluun kotikaupunkiinsa viihdyttäen yleisöä festivaalin VIP-alueella.