Tähän on tultu – Courtney Stodden poseeraa sätkä suussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmistaan julkisesti puhunut teinivaimo Courtney Stodden sai elämänsä viime vuonna raiteilleen vuosikymmeniä vanhemmasta näyttelijämies Doug Hutchinsonista erotessaan. Nyt naisen uusi elämä taiteilijana on ilmeisesti sumentanut hänen arvostelukykyään.

Los Angelesissa asuva Courtney Stodden esiintyy useilla Instagramin videoilla sekavana. Ihmiset ovat uskoneet naisen olevan päihteissä tai lääkkeissä monen julkaisun kuvaushetkellä. Nyt tähän on saatu varmistus, kun Courtney Stodden poseeraa tuoreessa kuvassa kannabissätkä suussaan.

Kaliforniassa ei paheksuta pilven polttamista. Sen sijaan sitä ei ole edelleenkään sopivaa tehdä kovinkaan julkisesti tai ainakaan sosiaalisessa mediassa. Päihteet eivät myöskään aina edesauta mielenterveysongelmista kärsiviä. Nähtäväksi jää, mihin suuntaan povipommin elämä on menossa.

View this post on Instagram

I’m starting my YouTube! Who’s ready?

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

Insomnia

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on