Abigail Ratchford haastoi Angelina Jolien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Nyt Abigail Ratchford nähdään poseeraamassa kuin takavuosien peli- ja elokuvahitin päätähti Lara Croft. Aikoinaan Angelina Jolien elokuvassa esittämä roolihahmo oli miljoonien miesten päiväunien kohde, eikä Ratchford jää ainakaan ulkoisesti siitä kovin kauas.

View this post on Instagram

Pic 1 orrrr 2 ?! 🤔😋 @fashionnova 🔥🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.