Valtava nuorisojoukko ryösti kaupan – valvontakameran materiaali karua katsottavaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Philadelphian poliisi on julkaissut Youtubeen valvontakameran materiaalia Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä tapahtuneesta ryöstöstä. Noin 60 nuoren joukko oli tunkeutunut Walgreens-kauppaan ja varastanut sekä tuhonnut tavaroita 7.000 dollarin arvosta.

CBS-uutisten mukaan ryöstö oli tapahtunut iltakymmenen aikaan. Ryhmässä oli yhteensä 60 nuorta naista ja miestä. He juoksentelivat ympäri kauppaa, heittelivät tavaroita hyllyistä alas ja poistuvat liikkeestä ilman maksamista.

Joukko heitteli myös tavaroita henkilökunnan päälle ja löi asiakkaana ollutta miestä pullolla päähän. Sama joukko oli vandalisoinut myös muita kauppoja. Silminnäkijöiden mukaan ryhmä kasvoi sitä mukaan, mitä enemmän he tekivät tuhoja edetessään.