Nyt se tapahtui! Janni Hussi ja Joel Harkimo ottivat tärkeän askeleen suhteessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan, mutta taannoin hän sairastui pahanlaatuiseen tukikudossyöpään, joka leikattiin kesäkuun alussa. Nyt Jannilla on vuorostaan seuraajilleen iloisia uutisia parisuhteestaan.

View this post on Instagram

Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! 🤩 Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST 🥰 🏡 Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä. 🙏🏻 . . Kuluneet pari kuukautta on olleet kieltämättä aikamoisen tapahtumarikkaat niin hyvässä kuin pahassa. Tästä uudesta alusta oon niiiin onnellinen. ❤️ . . Meidän koko ruokailutilan kalusteet on @cobellolifestyle :sta ja meinasi muuten mennä pikkuisen kuppi nurin kaikista kauniista sisustuselementeistä myymälässä ensimmäisellä visiitillä! 🤪 . . Blogissa kerron lisää kämpän scouttailusta, sisustamisesta, kuka heilutti tahtipuikkoa valinnoissa ja mikä tyyli osui ja upposi meihin! 😻 Blogissa myös arvonta, josta voit voittaa 100€ lahjakortin Cobellon myymälöihin. 💶 Linkki blogiin profiilissa! 😘 . . . #kaupallinenyhteistyö #cobello #livingandmore #cobelloespoo #cobellovantaa #decoration #deco #newhome #inspiration #blogi #blog #blogger #cosmopolitan #cosmofinland #cosmoblogger #couple

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Hussi ja hänen miesystävänsä Joel Harkimo ovat ottaneet tärkeä askeleen, sillä he ovat muuttaneet avoliittoon saman katon alle. Janni kertoi iloisesta käänteestä sosiaalisessa mediassa.

– Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST. Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä, Janni Hussi kirjoitti.

– Kuluneet pari kuukautta on olleet kieltämättä aikamoisen tapahtumarikkaat niin hyvässä kuin pahassa. Tästä uudesta alusta oon niiiin onnellinen.

Samalla Hussi paljasti parin ottaneen toisenkin ison askeleen, sillä Joel on käynyt tutustumassa Hussin lapsuuden maisemiin. Tuoreessa päivityksessään Janni siis viittasi myös vuoden aikana tapahtuneisiin ikäviin tapahtumiin. Maaliskuussa tehty syöpädiagnoosi tuli fitness-kaunottarelle täytenä yllätyksenä.

– Maaliskuussa menin näyttämään mun iholla ollutta näppylää ihotautilääkärille. Naureskelin, että nyt käydään posauttamassa yksi ihonalainen finni YouTubesta nähdyllä tyylillä, Janni Hussi kertoi taannoin Instagramissa.

– Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, kun lääkäri löysi mun ”finnistä” värimuutoksia. Siitä alkoi viikkoja kestänyt epätietoisuus ja odottelu, joka päättyi tänään HUSin leikkuupöydälle. Enpä olisi tuolloin maaliskuussa odottanut, että mä kohtaisin syövän 27-vuotiaana.