Venäjän Kippari-Kalle ongelmissa – tekolihakset aiheuttavat kuolioita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet venäläisestä Kirill Tereshinista, joka on käyttänyt Synthol-öljyä käsivarsien ympärysmitan kasvattamiseen. Hän on vaarantanut henkensä ulkonäön vuoksi. Nyt tekolihakset ovat alkaneet surkastua.

Venäläinen Kippari-Kalle on pyytänyt apua netissä. 22-vuotiaan miehen kädet saatetaan amputoida, ellei hän saa kerättyä kasaan tarvittavia rahoja leikkausoperaatiota varten. Hän haluaa, että kuolioon menneet kudokset poistettaisiin leikkauksessa Iso-Britanniassa, Daily Star uutisoi.

Hän suunnitteli öljyn ruiskuttamista myös muualle kehoon, kunnes tajusi sen olevan vaarallista. Hänestä on tullut hullunkurisen ulkonäkönsä vuoksi somejulkkis. Ihmiset ottavat mielellään yhteiskuvia miehen kanssa, mutta nyt hänen terveytensä on vaarassa.