Serena Williamsin bilemekko ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ammattitennispelaaja Serena Williams kertoi äskettäin kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Hänen Olympia-tyttärensä syntyi viime vuoden syyskuussa. Taannoin hän kertoi itkeneensä, koska ei nähnyt tyttärensä ensiaskeleista tennisharjoitusten takia.

Nyt Serena on jättänyt tennisareenoiden peliasunsa hyllyyn ja ahtautunut lihaksineen pieneen kullanhohtoiseen bilemekkoon, joka ei jätä arvailun varaa hänen vartalonsa muodoista.

View this post on Instagram

The Business of Fashion cover story is out now. @BoF

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena Williams ja hänen aviomiehensä Alexis Ohanian ovat jo suunnitelleet toisen lapsen tekemistä. Serena Williams halusi kuitenkin palata tenniksen pariin. Hän on tenniksen olympiavoittaja ja saavuttanut useita Grand Slam -turnauksia. Hänet tituleerataan usein maailman parhaimpien naisurheilijoiden joukkoon.