Armeija ilmoitti ampuvansa jokaisen Area 51:lle tulevan – ilmoittautuneita jo yli miljoona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka sosiaalisessa mediassa on käynnissä suunnitelma, jossa suuri joukko ihmisiä aikoo tunkeutua Yhdysvalloissa Area 51 -alueelle ”katsomaan alieneita”. Mukaan on ilmoittautunut jo yli miljoona ihmistä, joten viranomaiset ovat nyt ryhtyneet tiukkoihin varotoimiin.

Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us -tapahtuman on määrä toteutua 20. syyskuuta Nevadan autiomaassa sijaitsevalla alueella. Tarkoituksena on kerätä niin suuri joukko, etteivät viranomaiset kykenisi enää estämään sen etenemistä.

Nyt Yhdysvaltojen armeija on kuitenkin ilmoittanut ampuvansa jokaisen, joka tunkeutuu yleisöltä suljetulle alueelle. Ilmavoimien tiedottaja on julkaissut varoituksen, jossa ilmoitetaan armeijan suojaavan armeijan alueita kaikkia tunkeilijoita vastaan.