900 000 ihmistä tunkeutumassa Area 51:lle katsomaan alieneita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman mielenkiintoisimmista alueista lienee Yhdysvalloissa sijaitseva Area 51, jossa on kautta aikojen veikattu pidettävän sekä maahan syöksyneitä ufoja että avaruusolioita. Alueella on rekisteröity paljon poikkeavia lentäviä laitteita, jotka ovat vain kiihdyttäneet spekulaatioita.

Nyt sosiaalisessa mediassa on käynnissä suunnitelma, jossa suuri joukko ihmisiä aikoo rynnätä alueelle ”katsomaan alieneita”. Tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut jo lähes 900 000 ihmistä, joten yhdysvaltalaiset viranomaiset ovat syystäkin huolestuneita suunnitelmasta.

Lisäksi lähes 800 000 ihmistä on ilmoittanut olevansa kiinnostuneita tapahtumasta. Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us -tapahtuman on määrä toteutua 20. syyskuuta Nevadan autiomaassa sijaitsevalla alueella. Tarkoituksena on kerätä niin suuri joukko, etteivät viranomaiset kykenisi enää estämään sen etenemistä.