Povipommi Kate Upton palasi bikineihin – somekuvat miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton paljasti taannoin odottavansa esikoislastaan aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate Upton on sittemmin saanut perheenlisäystä ja heti tuoreeltaan hän ihastutti fanejaan julkaisemalla hellyttävän imetyskuvan. Nyt hän on jo päässyt takaisin bikinikuviin.

View this post on Instagram

Dreaming of weekends on the water

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Perheenlisäyksen myötä Uptonilla ei ole ihan heti luvassa romanttisia lomareissuja kaksin rakkaansa kanssa, joten hän on muistellut aiempia reissuja arkistokuvallaan. 26-vuotias Kate Upton on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustratedin, GQ-lehden ja Voguen kannesta. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa elokuvissa, mainoksissa ja musiikkivideoissa.

View this post on Instagram

My 🌎

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on