Ruohonleikkurilla poliisiautoon törmännyt pidätettiin: ”Olen kännissä, viekää putkaan”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ratin taakse hyppääminen humalassa ei ole hyvä idea, olipa kyseessä sitten auto tai ajettava ruohonleikkuri. Tämän sai huomata eräs floridalainen mies.

Haines Cityssä työskentelevä poliisi oli paikallisessa liikkeessä, kun hän kuuli voimakkaan rysäyksen äänen ulkopuolelta. Tilannetta tarkistaessaan hän löysi 68-vuotiaan Gary Andersonin, joka oli juuri törmännyt poliisiautoon ruohonleikkurillaan.

– Voi v*ttu. Olen kännissä, viekää minut putkaan, Anderson myönsi paikalle saapuneelle poliisille CBS-uutissivuston mukaan.

Viranomaisten mukaan miehen mieliala vaihteli useita kertoja vitsailevasta raivostuneeseen, ja hän yritti huijata poliisiaseman puhallustestissä. Lopulta Andersonin veren alkoholipitoisuuden todettiin ylittäneen sallitun rajan kolminkertaisesti. Huumetesti puolestaan paljasti pidätetyn miehen nauttineen myös kokaiinia.