Vaasa Festival heinäkuun lopussa meren rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksipäiväinen Vaasa Festival täyttää Vaasan sisäsataman ensi viikolla 26.-27. heinäkuuta. Viime kesänä festivaali keräsi kahden päivän aikana yhteensä 12.800 kävijää. Tämän kesän tapahtuman tavoitteeksi on asetettu 14.000 kävijää.

Vaasassa nähdään muun muassa ruotsalainen Veronica Maggio ja norjalainen kymmenen vuoden takainen euroviisuvoittaja Alexander Rybak. Kotimaisista esiintyjistä lavalle nousee esimerkiksi harvoin kotimaassaan keikkaileva Apocalyptica vokalistinaan Tipe Johnson. Lisäksi esiintymässä nähdään Don Huonot, Waltteri Torikka, Samuli Edelmann, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Petra, Neon 2, Dingo ja Antti Ketonen.

Neljännen kerran järjestettävä kaksipäiväinen Vaasa Festival juhlitaan upeassa Vaasan sisäsatamassa, ravintola Strampenin ja Hovioikeudenpuiston alueella.