Paniikki iski festareilla – tuhannet mehiläiset hyökkäsivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesän festivaalien tyypillisimpiä pilaajia ovat huonot tai jopa vaaralliset sääolosuhteet, mutta taannoin erääseen tapahtumaan iski toisenlainen vitsaus. Paikalle ilmestyi tuhansia mehiläisiä.

Yhdysvaltojen Michiganissa järjestetty Electric Forest Festival veti paikalle kymmeniä tuhansia elektronisen musiikin ystäviä. Valitettavasti se veti paikalle myös mehiläisparven, joka tuntui ilmestyneen alueelle juhlijoiden mukaan kuin tyhjästä.

Erityisesti ruokakojujen luona pörränneet hyönteiset aiheuttivat paniikkia joissain festivaalivieraissa. Tapahtumassa kuvatulla videolla yksi heistä kuitenkin kuvailee mehiläisiä erittäin ystävällisiksi. Hyönteisistä päästiin lopulta eroon paikalle hälytettyjen asiantuntijoiden siirrettyä niiden pesän muualle.