Mies yritti suudella naista väkisin Lahdessa – poliisi pyytää havaintoja lenkkipolulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii miestä, jonka epäillään syyllistyneen seksuaalirikokseen Lahdessa. Teko kohdistui nuoreen naiseen iltapäivällä 17. heinäkuuta Lahden Metsämaalla. Nainen käveli Savontien ja Huuhkajantien välistä maastopolkua, kun polkupyörällä liikkunut heikosti suomea puhunut mies pysäytti hänet.

Mies kävi naiseen käsiksi ja yritti väkisin suudella naista. Nainen onnistui puolustamaan itseään ja pääsi pakenemaan. Poliisin etsimä rikoksesta epäilty on tummaihoinen, iältään 20–30-vuotias, 170-175 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on tummat lyhyet kiharat hiukset.

Miehen päällä oli tumma paita, tummat housut ja tummansininen takki, jossa hihoissa punainen raita. Tekoa tutkitaan pakottamisena seksuaaliseen tekoon. Vihjeet sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 414 222.