Nainen väittää löytäneensä oven nupin nachojensa seasta

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan kauhutarinoita ruoka-annoksiin ilmestyneistä ällöttävistä tai oudoista lisukkeista. Nyt eräs nainen väittää löytäneensä Taco Bellin annoksesta jotain taatusti odottamatonta.

New Yorkin Poughkeepsiessä asuva Eve Saint oli tilannut paikallisesta Taco Bellistä Nachoannoksen. Saatuaan annoksensa 45 odottelun jälkeen hän ajoi kotiin ja avasi annoslaatikon, vain huomatakseen että ruoan joukossa oli ovennuppia muistuttava esine.

Saintin mukaan hän soitti heti ravintolaan, mutta väitettä ei ensin otettu tosissaan. Lopulta työntekijä kuitenkin pahoitteli tapausta ja lupasi hänelle ilmaiset nachot. Hudson Valley Post -lehden mukaan esine on sittemmin tunnistettu juustokastikeannostelijan pumppuosaksi.

 

TACO BELL IM COMING TO FUCK SOMEONE UP REAL FUNNY PUTTING A FUCKING DOOR KNOB IN MY NACHOS BITCH

Publiée par Eve Saint sur Jeudi 4 juillet 2019