IS: Sofia Belórf vangittu! Epäillään törkeästä rahanpesusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fitnessjulkkis Sofia Belórf on vangittu törkeästä rahanpesusta epäiltynä. Hänen avomiehensä Niko Ranta-aho vangittiin aiemmin tänään epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Seiskan mukaan vyyhti lähti purkaantumaan poliisin tehtyä kotietsinnän pariskunnan luksuskotiin Espanjan Marbellassa.

Iltasanomat kertoo Sofia Belórfin asianajaja Paul Perovuon antaneen lausunnon julkkisasiakkaansa puolesta. Perovuo väittää Sofian olleen ainoastaan avomiehensä elättämä, eikä tiennyt rahojen alkuperää. Hänen tehtävänään on ollut hoitaa yhteistä huvilaa luksusalueella.

Helsingin käräjäoikeus on nyt vanginnut molemmat osapuolet, sekä Sofia Belórfin että Niko Ranta-Ahon. Sofia Belórf, entinen Sofia Ruusila, tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin, ja sittemmin hän voitti myös bikini fitnessin maailmanmestaruuden.