Tammerfest käynnistyi räväkästi ja JVG villitsi jättiyleisön – katso kuvakooste torstailta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona Tampereella käynnistynyt Tammerfest-kaupunkifestivaali laajentui eilen torstaina kolmeksi päiväksi Ratinanniemen festivaalipuistoon, jossa kuultiin heti alkajaisiksi tuntikausien hittiputki. 25 vuotta täyttävä tapahtuma oli valinnut päivän esiintyjiksi kotimaan kuumimmat tähdet ja ruotsalaisen The Cardigansin.

Tammerfest 2019, Kaija Koo, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Kaija Koo, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Sanni, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Sanni, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Sanni, Kuva: Jussi Eerola Photography

Alma aloitti päivän laadukkaasti ja yllätti laulutaidoillaan monet, jotka näkivät hänet nyt ensikerran esiintymislavalla. Hieman tutumpaa poppia tarjoili myöhemmin Sanni, jonka lukuisat hittikappaleet saivat Ratinanniemen puhkeamaan äänekkäisiin yhteislauluihin. Pitkän uran tehnyt Kaija Koo osoitti olevansa elämänsä vireessä, sillä hittikimaran yhteydessä meno oli vauhdikasta niin lavalla kuin sen edessäkin.

Päivän päätähti oli kuitenkin ylivoimaisesti JVG, jonka energia tarttui välittömästi yleisöön ja hittikavalkadi tuntui loppumattomalta. Kesän kuumimpiin hitteihin lukeutuva Ikuinen vappu oli kuin piste iin päälle.

Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Jussi Eerola Photography

Jaren ja VilleGallen poistuttua lavalta vuorossa oli vielä paluun tehnyt ysärin hittiyhtye The Cardigans, joka veti tasaisen varman keikan. Hiteistä varsinkin Erase & Rewind ja My Favorite Game sytyttivät festarikansan. Festaripuiston hiljennyttyä jatkuivat juhlat vielä kaupungin lukuisissa festariklubeissa, joista Ihku tarjoili eilen Timo Kotipellon keikan.

Tammerfest 2019, The Cardigans, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, The Cardigans, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, The Cardigans, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Jani Liimatainen, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Timo Kotipelto, Kuva: Jussi Eerola Photography
Tammerfest 2019, Timo Kotipelto, Kuva: Jussi Eerola Photography