Tätä et tiennyt tarvitsevasi – droneen lisävarusteena liekinheitin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauko-ohjattavat lennokit ovat yleistyneet tavallisten drone-koptereiden myötä. Kuka tahansa voi hankkia lennokin esimerkiksi kuvauskäyttöön. Nyt markkinoille on tullut kauko-ohjattavaan lennokkiin liitettävä liekinheitin.

Throwflame-niminen yritys on tuonut myyntiin TF-19 Wasp -liekinheittimen, joka on tarkoitettu droneen asennettavaksi. Liekinheittimien valmistamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys on julkaissut tuotteen esittelyvideon nettiin. Lieskat lentävät yli 7,5 metrin päähän.

Mihin liekinheittimellä varustettuja kauko-ohjattavia lennokkeja tarvitsee? Esimerkiksi zombien hyökätessä. Todellisuudessa tuote on tarkoitettu valvotuissa olosuhteissa leikittelemiseen, vaikkakin rikollisten käsiin joutuessaan se saattaa aiheuttaa melkoisia vaaratilanteita.