Ihmis-Ken Beverly Hillsissä – esitteli uuden hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ympäri maailmaa matkusteleva kosmopoliitti ja julkkis Rodrigo Alves on parhaillaan Yhdysvalloissa. Muovisesta ulkonäöstään tunnettu mies on esitellyt upeaa katutyyliään sikarikkaiden suosimalla Rodeo Drivella.

Ihmis-Ken on kasvattanut itselleen hieman pidemmät hiukset. Hän on havitellut 80-luvun tyyliä ja luonut itsestään ikonisen Gucci-merkin kävelevän mallin. Miehen tiedetään yleensä käyvän Beverly Hillsissä kauneusleikkauksissa, mutta tämänkertaisen matkan tarkoitusta ei ole paljastettu julkisuuteen.

Hänellä on tiettävästi asunnot Lontoossa, Marbellassa ja Roomassa. Rodrigo Alves vieraili äskettäin myös Dubaissa etsimässä uutta asuntoa itselleen. Hän on kotoisin alun perin Brasiliasta.

https://www.instagram.com/p/B0E8v_HFdLn/