Rajatonta rusketusta – kohumalli yläosattomissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Tällä kertaa Joy poseeraa upeissa kuvissa, joissa hänet nähdään muun muassa poseeraamassa yläosattomissa vain bikinien alaosa yllään. Päivityksen perusteella otos on ikuistettu New Yorkissa. Samalla hänet nähdään myös upeissa punaisissa bikineissä Miamin South Beachilla.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.