Torkkuteltta on tarkoitettu päiväunille – eristää valon ja äänet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ettoset, nokoset, päikkärit ja tupluurit. Nokkaunet eli päivätorkut ovat suosittu tapa saavuttaa lisää energiaa päivään. Päiväunet mielletään helposti lasten ja vanhusten tavaksi, mutta joissakin maissa siestaa vietetään automaattisesti koko kansan voimin.

Pause Pod -niminen yritys on tuonut markkinoille joukkorahoituskampanjan turvin teltan, joka soveltuu päiväunien ottamiseen. Torkkuteltta on yhdelle henkilölle tarkoitettu koppi, jonka voi koota muutamassa minuutissa. Se sopii meditoimiseen, power napiin, lukemiseen tai yksinkertaisesti vain muista eristäytymiseen.

Olalla kannettava henkilökohtainen mökötupa sopii pieneen tilaan. Sen voi pystyttää halutessaan puistoon, olohuoneeseen tai vaikkapa toimiston nurkkaan. Yhden ihmisen rentoutumiskapseli takaa oman tilan ja hetken, eikä majan rakentaminen kestä kuin 10 sekuntia.