Amber Heardin ystävä: ”En nähnyt merkkejä Johnny Deppin väitetystä pahoinpitelystä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja hän haluaa puhdistaa maineensa. Mies on vaatinut Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia valehtelemisesta ja maineen pilaamisesta.

Oikeudessa kunniaansa puolustava näyttelijä Johnny Depp on sanonut, että Amber Heard haki hänelle lähestymiskieltoa oikeudesta maskeerattujen mustelmien ja vammojen avulla. Yllättäen julkisuuteen on noussut kuulustelupöytäkirjat, joiden mukaan Amber Heardin kanssa läheisissä väleissä ollut ystävä ja sisustussuunnittelija Laura Divenere ei ole nähnyt naisessa jälkiä pahoinpitelystä.

Hän työskenteli Amber Heardin palveluksessa väitetyn pahoinpitelyn aikana. Näyttelijätär kertoi Deppin pahoinpidelleen hänet 21. toukokuuta 2016. Divenere oli työskennellyt Heardin kanssa 23.-25. toukokuuta, eikä nähnyt naisessa edes yhtä mustelmaa. He olivat kulkeneet vierekkäin samassa hississä ja ollut kasvokkain muun muassa paketteja vastaanottaessaan, The Blast uutisoi.

– Haluan puhdistaa maineeni, mutta samalla puolustaa kaikkia aidosti lähisuhdeväkivallasta kärsineitä ihmisiä, joiden puolesta neiti Heard on valheellisesti puhunut, Depp sanoi aiemmin.