Abigail Ratchford poseerasikin ilman vaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Maailmalla nähdään melko usein tapahtumia, joissa naisten ja miesten vartalot peitetään kriittisiltä osin vain vartalomaalilla, eli heillä ei ole lainkaan vaatteita yllään. Nyt myös Abigail on paljastanut hänen tuoreen poseerauksensa olevan todellisuudessa alastonkuva, sillä hänen vartalollaan on bikinien sijaan vain maalia. Katso kuvat tästä ja tästä.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.