Metroasema sijaitsee 31 kerroksen syvyydessä – rullaportaissa seisominen vie aikansa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin parinkymmenen metrin syvyydessä kulkevan metron rullaportaat saattavat tuntua todella lyhyiltä viraalina levinneen videon katsomisen jälkeen. Siinä nähdään miltä matka Kiinan syvimpään metroasemaan näyttää.

Kiinan Chongqingin Hongduti-metroasema ulottuu 95 metrin syvyyteen. Metrolinja 10 noin 31 kerrosta maan alla sijaitsevan laiturin kautta.

Laiturille pääsee lukuisten rullaportaiden avulla. Useita minuutteja kestävä matka tiivistyy murto-osaan verkossa levinneellä nopeutetulla videolla. Maailman syvin metroverkko sijaitsee Venäjän Pietarissa. Sen syvin asema sijaitsee sadan metrin syvyydessä.

China’s deepest subway station is 300 feet below the ground. from BeAmazed

Uusimmat