Metroasema sijaitsee 31 kerroksen syvyydessä – rullaportaissa seisominen vie aikansa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin parinkymmenen metrin syvyydessä kulkevan metron rullaportaat saattavat tuntua todella lyhyiltä viraalina levinneen videon katsomisen jälkeen. Siinä nähdään miltä matka Kiinan syvimpään metroasemaan näyttää.

Kiinan Chongqingin Hongduti-metroasema ulottuu 95 metrin syvyyteen. Metrolinja 10 noin 31 kerrosta maan alla sijaitsevan laiturin kautta.

Laiturille pääsee lukuisten rullaportaiden avulla. Useita minuutteja kestävä matka tiivistyy murto-osaan verkossa levinneellä nopeutetulla videolla. Maailman syvin metroverkko sijaitsee Venäjän Pietarissa. Sen syvin asema sijaitsee sadan metrin syvyydessä.

China’s deepest subway station is 300 feet below the ground. from BeAmazed