Ole tyylikäs myös aurinkomatkalla – tässä muotitoimittajan vinkit

Matkailu · Terhi Piiroinen

Meksikon pääkaupunki Mexico Cityyn matkalle lähtevä PureWow-lehden muotitoimittaja on nyt antanut omat vinkkinsä parhaista asuvalinnoista kuumaan ja aurinkoiseen lomakohteeseen. Hän pakkaa mukaan kesäisen värikkäitä ja ilmavia asukokonaisuuksia.

Porottavan auringon alla on järkevintä suojata ihonsa vaatetuksella. Tällöin parhaiten toimii pitkähihainen mekko, joka on hengittävää ja kevyttä kangasta. Aurinkovoiteeksi hän valitsee 50 suojakertoimella varustetun öljyn, joka antaa samalla kevyttä kiiltoa iholle.

Käsilaukun on järkevää olla pieni, mutta kuitenkin olalla kannettava. Plussaa on irroitettava hihna, jolloin laukku muuttuu hetkessä päiväretkimallista iltalaukuksi sopivaksi. Valkoiset housut sopivat myös illalliselle ja turistien suosimiin ajanvietteisiin, PureWow vinkkaa.

Jokaisen kannattaa panostaa laadukkaisiin merkkiaurinkolaseihin. Kun aurinkolasit ovat tyylikkäät, luo se pelkästään muodikkaan ulkonäön kaikkialle minne menee – eikä helteelle tarvitse panna meikkiä! Kävelykenkien tai sandaalien tulee olla käytännölliset ja mukavat jalassa. Niiden hankinnassa ei kannata tinkiä, sillä oikeanlaisiin kenkiin panostamalla voi samoja pareja käyttää vuosien ajan.

View this post on Instagram

Connections were what kept people tied to the world. Without connections, there was nothing left to stop them from simply floating away. Somtehing as simple as a stranger on the other end of the line willing to listen. Or a crotchety old man who believed he knew best.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👗Outfit @dinendance 📸 Photo by @russelcadorphoto #dinendance #youareamazing #playadelcarmenfashion #playadelcarmen #playadelcarmenmexico #pdc #playadelcarmenshopping #mexicofashion #mexcodesigner #cancun #tulum #tulum🌴 #playadelcarmenphotographer #fashionphotography #fashionweek #tulummodel #bloggersmexico #tulum #mexicomodelagency #portraitphotography #quintaavenida #mexico_fashionista #tulumstyle #todaysoutfit #dresses #styleinspo #womenswear

A post shared by Roberta Valyte 🌎 Travel + Life (@1.roberta) on