Poliisi tiedotti kaksoismurhasta Facebookissa – sitten kissafiltteri käynnistyi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook-videoihin lisättävät filtterit ovat jälleen johtaneet noloon mokaan. Kaksoismurhaa koskeva tiedotustilaisuus sai tahattoman humoristisen käänteen poliisin saamien kissamaisten piirteiden anisota.

Kanadan ratsupoliisi piti Facebookissa suorana lähetetyn tilaisuuden, jossa se paljasti julkisuuteen yksityiskohtia amerikkalaisen naisen ja australialaisen miehen murhasta. Valitettavasti joku jättänyt videolla kissafiltterin päälle. Sen ansiosta poliisipäällikkö Janelle Shoihetilla nähtiin kissan korvat.

– Kyllä, olemme tietoisia asiasta. Kyseessä oli automaattisesti päällä oleva asetus, ratsupoliisin Twitter-tilillä kirjoitettiin myöhemmin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Facebookin kissafiltteri on johtanut noloihin tilanteisiin. Taannoin myös pakistanilaispoliitikko Shaukat Yousafzaille ilmestyi Facebookissa lähetetyssä tiedotusilaisuudessa kissan korvat.