Sara Sieppi juhli bikineissä – julkaisi kuvan somessa: ”Kesän paras viikonloppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi palasi taannoin Filippiineiltä rankan Selviytyjät-kilpailun jälkeen. Pian sen jälkeen 28-vuotias missikaunotar juhli jo synttäreitään helsinkiläisen hotellin sviitissä. Nyt Sieppi nähdään poseeraamassa limenvihreissä bikineissä.

Kuvassa kauniisti päivettynyt missi seisoo bikineissä porealtaassa kädessään kuohuvaa juhlajuomaa. Sara itse kertoo kuvalla olevan hänelle erityinen merkitys kesän muistojen joukossa.

– Teki mieli postata joku kuva ja toivottaa ihanaa viikonloppua teille kivoille tyypeille. Tää kuva muistutti mua tähän asti kesän parhaasta viikonlopusta ja sai hymyn huulille, mut sit ois tuntunut epäreilulta larppaa IG-muijjaa, kun nykyhetki kaukana siitä, Sara Sieppi kirjoitti.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

– Terkkuja kotisohvalta parhaan drinkeroisen luota. Kelasin katsoo uutiset ja alkaa lukee jotain kirjaa pitkästä aikaa, Sara jatkoi.

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.