Tähän voi moni koiranomistaja samaistua – pihan kasteleminen letkulla on mahdotonta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa koirista rakastaa vedellä leikkimistä. Kesähelteellä monet omistajat tarjoavatkin lemmikkieläimilleen mahdollisuuden uimiseen koirille soveltuvalla rannalla. Toinen vaihtoehto on kaivaa puutarhaletku esiin.

Monet koiraperheet ovat huomanneet, että esimerkiksi pihan kasteleminen kuumalla kesällä on mahdotonta samaan aikaan, kun koira on ulkosalla. Karvakuonot rakastavat letkusta tulevan veden jahtaamista. Ne tekevät kaikkensa saadakseen vesisuihkun kiinni.

Näemme tästä esimerkin Riker and Ezri -nimisen käyttäjän julkaisemalla Youtube-videolla. Tassusankarit suorittavat näyttäviä loikkia vettä jahdatessaan. Samalla vettä janoavat kasvit voivat olla historiaa niiden päällä tapahtuvan pomppimisen jälkeen.