Amazonin lähetti ulosti puutarhaan – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amazon-verkkokaupan lähetti on kuvattu tekemässä tarpeensa englantilaisen Rebekah Eleanor Readin puutarhassa. Nainen julkaisi videon myös sosiaalisessa mediassa kakka-emojin kera. Amazon on pahoitellut asiaa.

Nyt jo poistetulla videolla on keltaisissa liiveissä oleva Amazon-verkkokaupan lähetti kyykkimässä puutarhassa. Read myöntää, että puutarhaan ulostava lähetti voi kuulostaa hauskalta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Mies oli hypännyt aidan yli varta vasten tekemään tarpeensa yksityishenkilön omistamalle pihalle.

Mies oli pyyhkinyt takapuolensa ja jatkanut matkaa. Ihmiset ovat huolestuneita hygieniasta ja siitä, kuinka paljon mies on käsitellyt ihmisten paketteja kakkareissun jälkeen. Amazon on kommentoinut, että kyseinen lähetti edustaa verkkokaupan palkkaamaa kuljetusfirmaa.