Marika Fingerroos käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Etelän auringossa Suomen helleaallon alla lekotellut takavuosien kohujulkkis nähdään nyt verkossa julkaisemassaan kuvassa poseeraamassa erittäin kurvikkaana bikineissä.

– Kesä on mun juttu. Nautin lämpimästä ja ei tarvii kerrospukeutumista, Marika Fingerroos kertoi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.