Bikinit kuin postimerkit – norjalaisnaisen rinnat täyttävät koko kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen kauneusalan yrittäjä Sindy Starlet luo uraa glamourmallina. Yksinhuoltajaäiti otti kesän alussa runsaasti lisätäytettä poveen, jonka ansiosta hän aikoo saavuttaa kuuluisuutta. Hän on kehunut olevansa Norjan ikioma megabimbo.

Nyt Oslossa asuva nainen on esitellyt jättimäistä rintavarustustustaan lähietäisyydeltä Instagramissa. Hän kehuu leikkausarpien olevan lähes näkymättömiä huolellisen hoitamisen ansiosta. Hänen povensa peittona on pikkuruiset bikinit, jotka eivät peitä edes kolmasosaa silikonirinnoista.

Sindy Starlet kävi rintojensuurennusleikkauksessa Belgiassa. Naisella on nyt molemmissa rinnoissa noin kolmen kilon silikonit. Hänen mukaansa iso on aina kaikessa parempi. Fanit ovat kehuneet jättikokoisia palluroita seksikkääksi.