Ex-teinitähti säväytti rannalla – herutteli kurvikkaana rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun.

Viime aikoina Christina on kuvattu poseeraamassa sosiaalisessa mediassa paitsi upeissa bikineissä myös seksikkäissä uimapuvuissa. Yhteistä kuville on, että Milian voisi jatkossa helposti vaihtaa musiikkiuran menestyksekkääseen uraan bikinimallina.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.